Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu acuză probleme în coaliție: 'Sunt surprins neplăcut'

gov.ro
Guvern

Liderul PNL, Florin Cîțu, s-a declarat vineri „suprins neplăcut” de faptul că Guvernul a adoptat o inițiativă propusă de Ministerul Sănătății condus de PSD și liberalii nu au fost anunțați în coaliție despre proiect.

Întrebat de ce măsura prin care statul ar fi trebuit sa acopere o parte din costul unei consultatii din spitalele private, ce urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2022, a fost prorogata pentru anul 2025 printr-o OUG, liderul PNL a răspuns: „Nu a fost discutat in coalitie acest lucru. Mi se pare exagerata amanarea pana in 2025. Sunt surprins neplacut ca nimeni din coalitie nu stia, am vazut pe urma pe surse. Nu stiu explicatia, am aflat dupa aceea, ministrul Sanatatii va trebui sa explice de ce a luat aceasta decizie. Pentru mine, ca presedinte PNL, este surprinzator ca nu am stiut ca s-a luat aceasta decizie. Vom discuta in coalitie acest lucru.

Ce vreau eu e sa fie multa transparetnta, asta vreau. In rest, impreuna vom gasi solutii. Vreau mai multa transparenta si asta o sa cer in coalitie. Increderea se bazeaza pe transparenta si poate exista o explicatie pentru care nu am stiut de aceasta prorogare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.