Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu bate un nou record: A făcut cea mai scurtă declarația de presă în care a anunțat că s-a autopropus ministru interimar la Sănătate

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Florin Cîțu a stabilit un nou record pentru un premier al României! A susținut o declarație de presă de numai 90 de secunde. Cîțu a anunțat că s-a autopropus ministru interimar la Sănătate, după ce Dan Barna a refuzat să preia postul.

”Odată cu propunerea de revocare din funcţia de ministru a lui Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a îşi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat o nouă propunere în persoana mea, propunere care a fost acceptată de către domnul preşedinte. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii. În acest sens am avut deja o întâlnire cu o parte din conducerea Ministerului Sănătăţii, iar mâine o să am o întâlnire online una cu toţi directorii DSP şi cu toţi directorii spitalelor COVID. În continuare rămâne o prioritate pentru noi, în această perioadă dificilă, să asigurăm cele 1.600 de paturi pentru terapie intensivă şi în acelaşi timp să gestionăm această perioadă dificilă.”, a precizat Florin Cîțu.

Citește și: VIDEO Concubina lui Vlad Voiculescu s-a dus la sediul ministerului, în ziua demiterii acestuia: 'Vă rog să vă uitați la fapte' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.