Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, despre factura sa la curent: 'Eu nu prea stau pe acasă. Trebuie să analizăm dacă există manageri care nu au lucrat în interesul românilor'

Pentru prima dată în studiourile Antena 3, Florin Cîțu le dă sfaturi actualilor guvernanți să ancheteze modul prin care au explodat facturile la gaze și energie electrică și este de părere că se pot lua măsuri radicale în cazul companiilor care au comis ilegalități, așa cum a catalogat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Pe de altă parte, Cîțu a vorbit și despre factura sa la electricitate, care a crescut, dar a explicat că el nu prea stă pe acasă.

Citește și: VIDEO - Florin Cîțu îl acuză de populism pe Marcel Ciolacu: 'Să fie foarte clar, ăsta e mesajul PNL'

”Nu pot să spun dacă îi fură cineva pe români, căci au crescut prețurile peste tot în lume. Unii încearcă să profite, eu aș merge până la a le lua licența companiilor care au încercat să profite. Avem și companii de stat, trebuie să analizăm dacă există manageri care nu au lucrat în interesul românilor, ci în interesul propriu pentru a avea un bonus mai mare la sfârșitul anului.

Am primit o factură, în noiembrie, era mai mare. Eu nu prea stau pe acasă, nu este importantă factura mea, ci ale românilor. Trebuie să găsim soluții pe termene mediu și lung. Trebuie să găsim soluții ca să fim independenți economic, iar soluția este să investim.”, a spus Florin Cîțu.

Citește și: VIDEO Cîțu continuă dialogul de la distanță cu Marcel Ciolacu: Și mie mi-ar fi ușor să scriu pe Facebook și apoi să vin să spun că nu vor colegii de coaliție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.