Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu, despre legile justiției: 'Se caută cele mai bune soluții'

istockphoto.com
justiție decizie tribunal

Premierul României, Florin Cîțu, susține că finalizarea legilor justiției trebuie să vină din partea grupului de lucru aflat acum în dezbatere pe acest subiect. El susține că cel mai bun proiect de până acum e proiectul elaborat de Guvern.

„Îmi mențin obiectivul că vrem să eliminăm MCV. Depinde și de România. Mă aștept ca ministerul Justiției să vină cu soluțiile, dar și de la Parlament. Guvernul a venit cu un proiect de lege, iar pe acesta îl consider cel mai bun.

Cred că în acest moment se caută cele mai bune soluții. Există acel grup de lucru. De acolo așteptăm soluția. Acolo e soluția. Coaliția acceptă soluția specialiștilor”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat dacă o să suplimenteze bugetul DNA, având în vedere că șeful DNA, Crin Bologa, se plângea că nu are resurse, Cîțu a spus că va aloca bani dacă o să fie nevoie.

„Bugetul a fost construit pornind de la ordonatorii principali de credite, dar și luând în calcul deficitul bugetar. (...) Dacă este nevoie vom aloca mai multe resurse către DNA. Vom aloca ressurse dacă e nevoie”, a conchis Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.