Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Florin Cîțu, întrebat dacă este mulțumit de ministrul energiei: 'Este loc de mai bine peste tot. Aș vrea mai multe soluții și mai puțin pe la televizor'

Inquam Photos / George Calin
Virgil Popescu

Florin Cîțu, președintele PNL, se arată ușor nemulțumit față de ministrul energiei, liberalul Virgil Popescu. Președintele Senatului afirmă că așteptată soluții de la Popescu, în condițiile în care „este loc de mai bine” în activitatea sa, lucru valabil și pentru alți miniștri.

„Aștept soluțiile, să vină cu soluțiile. Virgil Popescu a venit cu soluții, așteptăm soluții în continuare, să vedem ce putem face. Bineînțeles, sunt discuții și în partid. Este loc de mai bine peste tot. Eu am spus despre toți miniștrii, nu doar despre Virgil, că aș vrea mai multe soluții și mai puțin pe la televizor. Eu aș vrea să vină la televizor când au ceva de spus. Mă uit foarte atent la performanța fiecărui ministru, mă uit la programul de guvernare. Dar, repet, aș vrea să văd miniștrii la televizor să vină să spună ce au făcut, nu ce vor să facă și nu îi lasă nu știu cine. Să vină să spună ce au făcut pentru români”, a declarat Cîțu, la Digi24.

Potrivit lui Cîțu, ministrul Popescu va merge în coaliție cu câteva propuneri și acolo se va decide politic pe tema măsurilor necesare pentru a gestiona criza prețurilor la gaze și energie electrică.

Președintele PNL se arată încrezător că partenerii de coaliție nu vor vota moțiunea simplă depusă de USR împotriva lui Virgil Popescu. „Nu mă aștept să fie niciun vot pentru moțiune de la PSD, UDMR sau minorități”, a precizat Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.