Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Florin Cîțu, întrebat dacă românii sunt în pericol din cauza războiului din Ucraina: 'Niciodată în istorie nu a fost mai în siguranţă decât acum'

citu zelenski

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirmă, joi seară, că România nu este în pericol din cauza războiului din Ucraina. ”Suntem o ţară membră NATO şi România niciodată în istorie nu a fost mai în siguranţă decât acum”, a afirmat Florin Cîţu.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, dacă România şi românii sunt în pericol din cauza războiului din Ucraina şi a afirmat: „Suntem o ţară membră NATO şi România niciodată în istorie nu a fost mai în siguranţă decât acum”.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că ”suntem o ţară membră NATO şi vom beneficia de susţinerea NATO”.

„A trebuit să facem nişte reforme pentru a intra în NATO şi nişte reforme pentru a intrat în UE. La momentul respectiv nu au fost foarte populare aceste reforme, dar au meritat (...) Avem nişte reforme în PNRR care nu sunt foarte populare – reforme pensiilor, reforma administraţiei, reforma salarizării - dar eu zic că merită să le facem şi trebuie să le facem”, a mai declarat Cîţu, potrivit news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.