Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, la Craiova: 'Alegem bine pe 25 septembrie și nimic nu ne mai oprește să guvernăm România 8 ani de zile'

Florin Cîțu le transmite liberalilor că dacă îl vor vota președintele partidului pe 25 septembrie, în detrimentul lui Ludovic Orban, PNL va conduce România timp de 8 ani. Premierul a declarat, la Craiova, că își propune ca, în 2024, PNL să câștige toate alegerile: locale, prezidențiale, europarlamentare și legislative.

”Lupta noastră nu e cu PNL, cu colegii noştri din PNL, este cu PSD. Au mai apărut şi alţii, dar PSD sunt inamicii noştri numărul unu. De aceea e important să ştim că, după 25 septembrie, suntem cu toţii o echipă. Dar, da, este important să ştim că după 25 septembrie PNL intră într-o nouă etapă. Trebuie să avem curajul să ne uităm la experienţele pe care le-am avut în aceşti ani de zile. Am avut şi experienţe bune, am avut şi victorii, am avut şi experienţe mai puţin bune din care trebuie să învăţăm. Cine nu are curajul să se uite la aceste experienţe, să înveţe din ele nu poate să meargă mai departe. Asta înseamnă progresul. Progres înseamnă să vezi unde ai greşit, câteodată să te dai la o parte, să faci un pas în lateral, să mergi mai departe pentru că progres înseamnă să te uiţi în viitor. Asta vreau de la PNL, după 25 septembrie. Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România şi să câştigăm toate tururile de alegeri – locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare. Să câştigăm tot, dar să fim şi 8 ani la guvernare. Nu e doar o marotă. Azi avem şansa de a avea resurse pe care nu le-a mai văzut niciodată România. Fără preşedintele Klaus Iohannis nu am fi fost la guvernare, trebuie să recunoaştem acest lucru, fără acest parteneriat. Cel puţin 8 ani de zile la guvernare. Trebuie să ne setăm aceste ţinte, dacă vrem să fim campioni, învingători. Mă uit la armata noastră de primari, 32, şi primarii noştri trebuie să ştie că ştiu ce s-a întâmplat în ultimii ani de zile, ştiu că au fost văduviţi de resurse şi ştiu cât de greu v-a fost fără acele resurse. E momentul să dezvoltăm şi comunităţile noastre şi de aceea trebuie să pregătim de pe acum aceste proiecte.

Zona Olteniei nu o să mai sufere de resurse, dar resurse alocate inteligent, nu aşa cum au fost alocate până acum. Nu vă mai reţin mult, pentru că eu sunt un om care vorbeşte puţin şi face mult. Alegerile din toate filialele sunt despre viitorul PNL şi rolul PNL pe scena politică în următorii ani. Aveţi un om aici care a demonstrat că ştie să se lupte cu PSD şi după aceea nimic nu ne mai opreşte să guvernăm România 8 ani de zile.”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: Ludovic Orban pregătește retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu - SURSE România TV

Premierul a încercat să îi cucerească pe olteni spunând că este mândru că este oltean și că ține cu ambele echipe din Craiova: atât cea creată de Lia Olguța Vasilescu, cât și cu cea a lui Adrian Mititelu.

”Eu sunt Florin Cîţu şi sunt un oltean mândru, de la Râmnicu-Vâlcea. Bine acolo jumătate zice că suntem munteni, jumătate olteni, am scăpat de perfectul simplu, dar când mă întorc acasă mai revine.

Domnule Stoica, domnule președinte, în sezonul următor, îmi trebuie două abonamente la ambele echipe. Țin cu Craiova, țin cu ambele echipe, doar la Craiova se putea întâmpla așa ceva.”, a spus Florin Cîțu.

Citește și: Rareș Bogdan și Alina Gorghiu au făcut deplasarea degeaba: Ludovic Orban a obținut susținerea a încă unei organizații județene .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.