Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu spune că nu are o soluție pentru facturile de la iarnă: 'Soluția nu poate să vină de la premier. Nu plafonăm prețurile'

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, susține că soluția pentru facturile mari de la iarnă nu poate să vină de la el. O posibilă propunere ar putea să fie compensarea unor facturi. „Avem nevoie de o independență energetică a României”, spune Cîțu.

„Există o îngrijoarea. Vine sezonul de iarnă. Soluția nu poate să vină de la premier. Nu plafonăm prețurile, asta să fie foarte clar. E o creștere a prețurilor peste tot în UE. Trebuie să și importăm și nu producem cât avem nevoie.

Eu sunt gata să-mi asum: avem nevoie de o independență energetică a României. Asta am înțeles eu. Suntem dependenți de prețul energiei din UE. Trebuie să creștem capacitatea de producție. Îmi asum acest obiectiv de a atinge independența energetică a României.

Trebuie să compensăm o parte din factura din această iarnă. Un paradox: producția energetică e făcută în marea majoritate de companii de stat”, a spus Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.