Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Florin Cîțu: 'USR nu pierde nicio oportunitate să fie lângă AUR. Românii vor vedea că sunt niște incompetenți'

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
coalitie orban citu barna

Florin Cîțu, președintele PNL, critică poziționarea USR alături de AUR în privința modificării regulamentului parlamentar în sensul interzicerii filmărilor cu telefonul în plen și afișarea de bannere. Cîțu afirmă că foștii parteneri de guvernare nu pierd nicio ocazie să fie alături de AUR, susținând că reprezentanții celor două partide sunt niște incompetenți.

„Văd că USR nu pierde nicio oportunitate să fie lângă AUR, oricât de mică. Te delimitezi, dar semnezi aceleași hârtii. Poate că se delimitează, dar când ne uităm vedem că ei sunt împreună. USR nu pierde nicio oportunitate să se urce pe același val pe care se urcă și AUR. Poate că încearcă aceeași formulă. Până la urmă să știți că românii sunt mult mai inteligenți și vor vedea, în spatele acestei perdele pe care o aruncă și USR și AUR, că sunt niște incompetenți. În Parlamentul României ești acolo pentru a face legi pentru români. Sau, dacă poți, să te opui unor lucruri care sunt în detrimentul românilor. Dar asta înseamnă să negociezi, să îți găsești aliați. Asta face Parlamentul României. Astăzi nu văd decât două partide care fac multă gălăgie, dar nu le livrează nimic românilor. Nu pentru asta au fost trimiși în Parlamentul României”, a declarat Cîțu la TVR1.

Dan Barna și George Simion  au anunțat că USR și AUR vor ataca la CCR modificarea regulamentului Camerei Deputaților, aprobată miercuri în ședința de plen. „Limitează transparența lucrărilor Parlamentului față de cetățenii României”, a spus Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.