Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu ÎI ACUZĂ pe useriști că sunt vinovați de VALUL 4: Sunt parteneri cu antivacciniștii de la AUR

Guvernul Romaniei
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu anunță că nu a numit oameni noi în fruntea ministerelor vacantate prin demisiile miniștrilor USRPLUS pentru că speră că actuala coaliție va merge mai departe după noi negocieri. Condiția pusă de Cîțu e clară, ca cei de la USR să renunțe la moțiunea depusă alături de AUR. Useriștii spun însă că nici nu se gândesc să guverneze într-un guvern condus de Florin Cîțu.

Citește și: Pfizer anunță REZULTATELE STUDIILOR pe copii între 5 și 11 ani: Vaccinul anticovid generază un răspuns imun robust

"PNRR va fi implementat așa cum a fost negociat cu Comisia Europeană. Nimeni nu va vota împotrivă, nu văd cum s-ar putea împotrivi cineva. Eu vreau să avem din nou o discuție în coaliție. Mă gândesc la noi propuneri, dar vreau să discutăm. USR trebuie să retragă moțiunea. Cei de la AUR au o activitate antivaccinistă, în plină pandemie. Eu vreau să le spun celor care tac că sunt vinovați de pandemie. Cei care îi susțin tacit sau implicit, tranzacționează voturile lor pe sănătatea românilor. De aceea nu am numit pe nimeni. Eu aștept ca cei de la USR să nu facă ce a făcut doar Dragnea în ultimii 30 de ani. Fiecare zi în care susțin AUR fac rău, nu mie, ci populației.", a declarat Florin Cîțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.