Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Focuri de armă la Calafat! Un polițist a împușcat un bărbat care i-a atacat pe oamenii legii

cotidianul
politia nu treceti

Video | Focuri de armă la Calafat! Un polițist a împușcat un bărbat care i-a atacat pe oamenii legii

Scene incredibile au avut loc, marți, la Calafat. Polițiștii au încercat să oprească o mașină, iar după o urmărire pe străzi, autoturismul a fost blocat. Unul dintre pasageri a sărit la polițiști, iar unul dintre agenți, după a tras un foc de avertisment, l-a împușcat în picioare.

La data de 25 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice, din municipiul Calafat.

Acesta a refuzat să oprească, fiind urmărit pe strada 1 Decembrie, unde a fost oprit de polițiști.

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, iar alti doi bărbați, de 30 și 40 de ani, aflați ca pasageri în autoturism, au devenit recalcitranți.

Pe fondul actelor de violență ale bărbatului de 40 de ani, din municipiul Băilești, asupra polițiștilor, un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical și, dat fiind faptul că a continuat să se manifeste agresiv, pentru a opri agresiunea și pericolul iminent, polițistul a executat alte două focuri în direcția membrelor inferioare, bărbatul fiind preluat și escortat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Municipiului Calafat, unde s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere, având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.