Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fondatorul UNTOLD, despre reîntoarcerea sa la Ortodoxie: 'M-a învăţat să fiu eu'

basilica.ro
sfanta cruce

Sorin Gadola, fostul finanțator al marelui festival Untold, a dezvăluit într-un eveniment organizat de Arhiepiscopia Tomisului căutările prin care a trecut în tinerețea sa zbuciumată până să realizeze că Ortodoxia este cel mai bun drum.

La vârsta de 21 de ani s-a îmbolăvit și nu a găsit niciun răspuns în medicina clasică, potrivit basilica.ro.

„Pe la aproximativ 27 de ani am început să meditez, să fac yoga, taoism, budism, șamanism, bioenergie, respirație holotropică”, a mărturisit Sorin Gadola explicând că nici acestea nu l-au făcut bine după 7-8 ani în care le-a practicat.

La 28 de ani avea proiecte mari pentru care era foarte recunoscut, dar se simțea totuși „frânt, întunecat”.

Când a început să se apropie de Ortodoxie, lucrurile au început să se schimbe brusc, proiectele mergeau mai bine, iar sănătatea sa a început să se refacă, datorită „unui concept de medicină integrativ”.

Alături de Sorin Gadola a luat cuvântul și soția sa, Diana, cea care i-a fost alături în redescoperirea Ortodoxiei. Cei doi au evocat trăirile lor și felul în care au fost îndrumați de mai mulți părinți duhovnicești. Diana a mărturisit că atunci când nu mai sunt soluții omenești posibile rugăciunea a fost salvarea.

„Acum am învățat să avem mai multă răbdare, sper să ne și țină. Oricum, ne certăm, stați liniștiți, nu suntem nicidecum cuplul perfect, dar am învățat să mai tacem, să lăsăm unul după celălalt și, cu bune, cu rele, mergem înainte”, a spus Diana Gadola.

„Ortodoxia m-a învăţat să fiu eu. Cum sunt, cu bune, cu rele”, a fost și concluzia mărturisirilor făcute de fondatorul Untold.

Conferința a avut loc vineri, 16 iulie, la Restaurantul „Dorna” din Mamaia și s-a intitulat ,,Întoarcerea la Hristos”. După Sorin Gadola au luat cuvântul Protos. Ilarion Dan de la mănăstirea Crucea, pr. Cezar Axinte și alții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.