Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fotbalul face bine: 'Regele' Hagi, 'Magicianul' Sânmărtean, 'Căprioara' Belodedici și alte glorii vedete au jucat pentru copiii bolnavi de leucemie

Meci caritabil cu staruri de Champions League, în Ialomița, la Slobozia! Gică Hagi, Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Marius Niculae, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Dani Coman, Bogdan Argeș Vintilă, Florin Gardoș, Marian Savu, Eric de Oliveira. Este Naționala care, probabil, ar putea juca mai bine decât actuala echipă pe care o antrenează Edi Iordănescu.

Toți cei de mai sus au coborât iar în iarbă, miercuri, la Slobozia, pentru un meci caritabil cu alte vedete. În echipa adversă au fost Daniel Ghiță, Mihai Covaliu, Dani Oțil, Magicianul Robert Tudor, Iulian Mihăilă, Răzvan Farmache, Leontin Toader, Marian Ene, Romeo Soare, Emil Nanu, Costel Enache. Arbitru a fost celebrul Alexandru Tudor.

Partida a fost organizată de Asociația Liga Legendelor, cu scopul de a strânge bani pentru cumpărarea de aparatură medicală necesară Sectiei de Oncohematologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni. Totul a plecat de la cazul fiicei arhidiaconului Mihail Bucă, Irene-Ecaterina, diagnosticată cu leucemie, boală care se suprapune Sindromului Down de care suferă micuța de 4 ani.

Fotbaliștii au răspuns prezent, la fel ca și publicul ialomițian, care a cumpărat bilete cu dorința ca banii să ajungă la cei care au nevoie. Arhidiaconul Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale și fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române, a dat lovitura de începere alături de un alt slujitor al sfintelor altare, preotul Horia Prioteasa, de la Biserica „Sfinții Cosma și Damian” din cadrul Institutului Clinic Fundeni din București.

Meciul s-a terminat 2-0 pentru vedetele din ”Liga Legendelor” în fața celor din ”Naționala Voluntarilor”.

FRF a susținut meciul, Mihai Stoichiță fiind și el prezent. Alte nume mari ale vieții sportive și sociale au fost în tribunele de la Slobozia: de la Helmuth Duckadam la Ion Tucă, directorul Casei Regale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.