Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/FOTO - A fost lansat noul echipament al naționalei

sigla FRF

La debutul naţionalei în preliminariile CM 2022 şi cu ocazia participării României U21 la EURO 2021, noul echipament al tuturor reprezentativelor este gata. "Noua “armură” pentru marile provocări din teren şi din tribune pune elementele fundamentale ale identităţii noastre naţionale şi fotbalistice împreună cu spiritul tinerelor generaţii de suporteri şi fotbalişti", anunţă frf.ro potrivit news.ro.

"Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei naţionale şi mesajul “Luptăm Împreună” se regăsesc într-un format spectaculos care aduce galbenul tradiţional alături de alb, la nivelul şortului, în cromatica echipamentului de bază. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni de echipament", a anunţat frf.ro.

Primii care s-au întâlnit cu noul echipament au fost Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, personaje-reper ale fotbalului românesc. Alături au fost tinerii tricolori Radu Drăguşin şi Olimpiu Moruţan, dar şi de reprezentanţii României U16, ai fotbalului feminin, futsalului, naţionalei de nevăzători şi ai celei de e-fotbal.

"Designul realizat de Brandient se împleteşte cu noua tehnologie Joma, care a lansat o nouă linie de echipamente sportive realizate cu ţesături inovatoare şi procese care ajută la reducerea poluării cu plastic şi la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă. Materialele plastice, care dăunează grav biodiversităţii, sunt prelucrate în fire de poliester 100% reciclate şi ulterior în peste un milion de metri de ţesătură durabilă care este utilizată pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din colecţia de textile Joma, inclusiv noul tricou de joc al Echipei Naţionale", anunţă frf.ro.

Noul tricou al României - Primii care s-au întâlnit cu noul echipament au fost Hagi, Popescu, Belodedici, Rădoi şi Mutu - FOTO - VIDEO -

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.