Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO-FOTO Haos total pentru turiștii din Sinaia, la urcarea spre cota 2.000. Aglomerația a bătut toate recordurile în minivacanță

Turiștii care au vrut să-și petreacă minivacanța pe pârtiile din Sinaia au avut de îndurat ore întregi de stat în picioare la coadă. În imaginile postate pe rețelele de socializare de cei prezenți se vede cum o mare de turiști echipați pentru schi așteaptă la cota 1.400 să fie preluați de instalațiile de transport. Șefa societatății care administrează instalaţiile de transport pe cablu a dat vina pe condițiile meteo, dar nu a explicat de ce s-au vândut bilete fără că instalațiile să meargă.

Iată relatarea postată de George Ionuț Dumitrică pe Facebook:

  • „Nesimtire marca "Sinaia". Afara sunt 7 grade si vreme perfecta pt cei pasionati de sportul de iarna. Rar prinzi asa vreme in Sinaia. Cum si ai mei copii sunt pasionati, am dat o fuga sa ne bucuram de ziua aceasta. Ca mine, inca vreo 2000-3000 de oameni. Ne-am trezit la ora 6 si am pornit la drum. La ora 8.30 eram deja la coada de la cota 900 unde asteptau cateva sute de oameni. Cartelele se vand ca painea calda, asa ca intr-un final reusesc sa cumpar pentru toata trupa. Dupa ce ne asezam la cea de-a doua coada, cineva (nu din cei care administreaza) anunta ca de la cota 1400 nu merg instalatiile de urcare spre cota 2000 (singura zona unde se schiaza), dar ca pornesc in max o ora. Ne inarmam cu rabdare si ii dam inainte. Ce mai conteaza o ora cand deja am asteptam inca una la coada. Urcam la cota 1400 unde o mare de oameni astepta. Este aproae ora 12 si nu se misca nicio instalatie. Ne bronzam la soarele puternic. Inteleg ca pe unul din piloni este chiciura. Pana in acest moment am asteptat vreo 3 ore. Incep sa injur in gand. Nu stiu cu cine sa incep. Administratia domeniului schiabil, administratia locala, primarul, nesimtii astia toti care vand cartele fara sa le poti folosi. Binenteles ca nu iti returneaza nimeni banii. Bineinteles ca ANPC e in control pe litoral acum. Bineînțeles ca nu le pasa de nimeni, de nimic, ci doar de încasările lor. Nesimtitilor si incompententilor nu va mai bateti joc de zeci de copii care asteapta de 4 ore ! De ce nu ati anuntati ca nu se schiaza? Nu era mai simplu si mai corect asa?”.

Directoarea Transport Urban Sinaia (TUS), societatea care administrează instalaţiile de transport pe cablu din staţiune, Maria Floricică, a declarat că aceasta a fost cea mai aglomerată zi de luni din istoria TUS. Instalațiile pentru schiori n-au pornit până la prânz din cauza fenomenelor meteo, a spus ea.

content-image

content-image

content-image

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.