Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO-FOTO - Panică în Bistrița: o gaură de canal a explodat în apropierea stației de gaz; un bărbat a suferit arsuri

Gură de cana, explozie

O explozie a avut loc miercuri într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, aflat în apropierea Stației de Gaz din orașul Bistrița. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul capului și mâinilor, informează Mediafax.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, explozia nu a fost urmată de incendiu. Deflagrația s-a produs într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, situat vizavi de stația de gaz din oraș.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani a suferit arsuri la nivelul capului și mâinilor. Victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ Bistrița-Năsăud, stabilizată și predată unui alt echipaj cu medic de la Ambulanță.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

La fața locului au fost direcționate două echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii militari asigură zona pentru evitarea producerii unei alte deflagrații.

La locul exploziei sunt echipe specializate de la distribuitorul de gaz, echipaje de pompieri și poliție care fac măsurători specifice în vederea stabilirii cauzei deflagrației.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.