Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Franța a luat-o înaintea tuturor: Pregătește avioane speciale pentru transportul vaccinului anti-Covid

coronavirus vaccin

Aeroporturile din Franța se pregătesc deja pentru transportul vaccinurilor care vor învinge Covid. Indiferent de compania care va lansa prima pe piață serul-minune, totul trebuie să fie gata din timp - avioane special echipate, containere care să mențină temperatura optimă, securitatea și monitorizarea transporturilor, anunță stiri.tvr.ro.

Cele mai mari aeroporturi din Franța - Orly și Charles de Gaulle - se pregătesc de săptămâni bune. Sute de mii de vaccinuri vor tranzita cele două mari porți aeriene, iar condițiile de păstrare trebuie asigurate până la cel mai mic detaliu.

Ultimul anunț, făcut de compania Pfizer, legat de descoperirea unui vaccin cu eficiență de peste 90%, impune temperaturi speciale de depozitare și transport.

Citește și: ‘A executat ordinul președintelui’ – Traian Băsescu, despre implicarea lui Florian Coldea în Irak, acolo unde fostul șef operativ SRI nu avea competență .

Echipe de pază special instruite se vor ocupa de securitatea produselor stocate. În acest fel se va evita deturnarea unor transporturi, așa cum s-a întâmplat cu stocuri întregi de măști, în primăvara, în perioada de carantină.

Anul viitor se presupune că peste 8.000 de avioane vor transporta în toate colțurile lumii vaccinul împotriva Covid-19. Până atunci, toate detaliile de depozitare, securitate și transport trebuie puse la punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.