Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Furtună violentă și inundații in Sardinia: Un bărbat a murit după ce a fost luat de ape, cinci persoane au fost salvate dintr-un copac

captură YouTube
furtuna

Un bărbat şi-a pierdut viaţa duminică după ce a fost luat de ape în timpul unei furtuni violente care a afectat insula italiană Sardinia, au anunţat serviciile de urgenţă, informează agenţia DPA.

Bărbatul vârstnic a rămas blocat în maşina sa duminică dimineaţă, în aşezarea Sant'Anna Arresi din sudul insulei. Când a reuşit să iasă din autovehicul, el a fost luat de curenţi după ce un curs de apă a ieşit din matcă, a indicat departamentul de pompieri, potrivit Agerpres.

Mai multe forţe de intervenţie l-au căutat pe bărbat, al cărui corp neînsufleţit a fost găsit la scurt timp.

Puţin mai la est, în apropiere de municipalitatea Villa San Pietro, patru vânători au rămas izolaţi după creşterea nivelului unui râu. Forţele de intervenţie au intervenit în cursul serii pentru transportarea lor într-o zonă sigură.

În apropiere, serviciul pentru intervenţii de urgenţă a trimis un elicopter pentru a salva cinci persoane care se refugiaseră din calea inundaţiilor într-un copac.

Apărarea Civilă anunţase pentru duminică mai multe furtuni severe pe insula Sardinia şi al doilea cel mai înalt nivel de avertizare pentru ziua de luni, în zona de sud.

În total, salvatorii au fost chemaţi să intervină de aproximativ 50 de ori în ajutorul persoanelor rămase izolate în locuinţe sau pentru a răspunde la alte urgenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.