Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Furtuni puternice în mai multe regiuni din Noua Zeelandă: O tornadă a măturat orașul Levin

globeecho.com
tornada

O tornadă a lovit oraşul Levin, situat la circa 90 de km nord de capitala Noii Zeelande Wellington, lăsând în urmă copaci smulşi din rădăcină şi acoperişuri luate de vânt vineri dimineaţă, a informat presa locală, relatează Xinhua.

Serviciile de protecţie civilă i-au avertizat pe locuitori să evite călătoriile, cu excepţia cazului când este absolut necesar, în condiţiile în care stâlpi de electricitate au fost doborâţi de rafalele de vânt şi o autostradă a fost închisă circulaţiei, potrivit Agerpres.

O furtună cu fulgere a lovit districtul Kapiti Coast din regiunea Wellington, în timp ce ploile torenţiale care s-au abătut asupra celui mai mare oraş din Noua Zeelandă, Auckland, au determinat autorităţile să închidă temporar Podul Harbour, a informat presa locală.

Potrivit Metservice, autoritatea naţională de meteorologie din Noua Zeelandă, aproape toată ţara a fost afectată de vremea extremă care va continua la sfârşitul acestei săptămâni.

"Peste 4.297 de fulgere s-au produs în Noua Zeelandă şi în Marea Tasmaniei după ora 12:00 vineri. Furtunile se deplasează către vestul Insulei de Nord, semnalând sosirea unei mase de aer mai răcoroase", se arată în comunicatul Metservice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.