Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea îi propune lui Klaus Iohannis două variante de Guvern

Inquam Photos - George Călin
Inquam Firea Iohannis Firea

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat luni, într-o conferință de presă, că președintele Klaus Iohannis nesocotește votul de la alegerile parlamentare daca nu desemneaza premier propus de social-demcorati.

Citește și: Noua HARTĂ politică a României - Rezultatele obţinute de partide în fiecare judeţ

„Atragem atentia presedintelui tarii asupra faptului ca nesocotirea votului romanilor ar insemna o palma grea data fiecarui romani in parte care s-a exprimat pentru schimbare. Votul acordat PSD a fost un vot impotriva PNL, un vot impotriva modului nedemocratic al presedintelui de a face campanie electorala si a debalansa viata politica, dansul trebuie sa fie echilibrat nu partizan, o palma data de electorat pentru masurile in dispret si gresite de gestionare a pendemiei si pentru criza economica in care ne aflam. Nu putem sa acceptam ambitia de a forta nesocotirea votului romanilor prin insistenta formarii unei majoritati parlamentare de dreapta, o majoritate subtire”, a declarat Gabriela Firea.

„Votul romanilor a fost ferm pentru schimbarea Guvernului si pentru echipa noastra. Imi doresc premier Alexandru Rafila si in jurul domniei sale sa conturam o echipa guvernamentala chiar si cu sustinere minoritara in Parlament (...) sau Guvern de uniune nationala cu premier PSD”, a mai declarat aceasta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.