Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea l-a inspirat pe Marcel Ciolacu: 'Fără aranjamentele de culise cu unii şi cu alţii, pe sub masă sau la vedere'

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat luni că PSD va merge singur la alegerile parlamentare, cu sigla formaţiunii, după exemplul Gabrielei Firea de la PMB.

"La alegerile generale deoarece a fost un termen prevăzut de lege, acel termen a fost expirat, vom merge singuri la alegerile generale. Am luat exemplu de la doamna Gabriela Firea, care vrea să demonstreze că singură pe sigla Partidului Social Democrat, fără aranjamentele de culise cu unii şi cu alţii, pe sub masă sau la vedere, luptă să câştige şi eu sunt convins că doamna Gabriela Firea va câştiga", a spus Ciolacu, la TVR 1.

Citește și: Un renumit jurnalist o desființează pe Clotilde Armand: ‘Dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață’

El a precizat că a semnat un acord cu liderul Pro România, Victor Ponta, pentru formarea majorităţilor în consilii judeţene, urmând să semneze un astfel de acord şi cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.