Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO GAFĂ a premierului: Ludovic Orban a inventat JUDEȚUL Timișoara

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban gest

Premierul Ludovic Orban a făcut o gafă, vineri seară, la un eveniment la care li se adresa candidaţilor PNL Timiş la alegerile locale, vorbind despre ”judeţul Timişoara”, în loc de Timiş. ”Sunt convins că judeţul Timişoara în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus Orban.

Declaraţia lui Orban, care este şi liderul PNL, a fost făcută, vineri seară, la o întâlnire cu primarii şi candidaţii PNL din judeţul Timiş.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

”Am încredere în dvs., luptaţi-vă, pentru că nu vă luptaţi numai pentru orgoliul dvs de a ieşi primari sau pentru dorinţa dvs de a ajunge primari, ci vă luptaţi, la urma urmei, în momentul în care aţi intrat în competiţia pentru funcţia de primar pentru a oferi o şansă comunităţii locale de dezvoltare, pentru a oferi o şansă oamenilor care trăiesc în comunitatea locală pentru care candidaţi de a trăi mai bine. Candidaţi pentru că aveţi capacitatea să mobilizaţi resurse care să fie puse în slujba interesului general din comunitatea locală în care candidaţi. Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dvs câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a afirmat Orban.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Tot la Timișoara, Orban a refuzat să răspundă despre noile transferuri de parlamentari din PSD în PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.