Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gălățenii acuză că un cartier a fost transformat într-un adevărat labirint, după ce Primăria a stabilit noi sensuri unice

twitter.com
sens unic

Gălățenii acuză că un cartier a fost transformat într-un adevărat labirint, după ce Primăria a stabilit noi sensuri unice. Practic, locuitorii de pe o stradă au o singură ieșire din cartier, ocolesc întreaga zonă și se întorc aproape în locul din care au plecat pentru a merge spre centru, anunță MEDIAFAX.

Oamenii susțin că noile semne de circulație îngreunează circulația mașinilor și nu o ușurează, așa cum ar fi trebuit.

Citește și: Viorica Dăncilă îl perforează pe Klaus Iohannis! Lovitura de grație pe care i-a dat-o azi

Semnele de circulație montate recent pe străzi i-au bulversat pe șoferi. Șoferii susțin că nu înțeleg logica în funcție de care au fost stabilite direcțiile de mers, potrivit sensurilor unice, și îi cer primarului să modifice regulile.

„Pucheanu (și celebra “comisie”) a împânzit zona veche a orașului cu sensuri unice!!! A 'gândit' din birou și iese un LABIRINT care mai mult afectează/încurcă fluența circulației! Înțelegem necesitatea unei noi viziuni, a unor reglementări, dar toate trebuie să aibă în vedere CETĂȚEANUL!”, s-a plâns un șofer.

Campania de montare a semnelor de circulație nu s-a încheiat, dar șoferii au descoperit deja multe probleme. Pe o stradă cu sens unic, la urcare, nu se va putea circula iarna din cauza faptului că aceasta nu este asfaltată. Strada respectivă nu a fost asfaltată niciodată și pe alocuri are piatră cubică, foarte periculoasă pentru șoferi atunci când plouă sau îngheață.

Apoi, locuitorii unei străzi au practic o singură ieșire din cartier și sunt nevoiți să ocolească întreaga zona, să traverseze un bulevard și să se întoarcă aproape în același loc din care au plecat pentru a se îndrepta către centrul orașului.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

Mai mult, noile semne de circulație nu sunt respectate de numeroși șoferi fie din nepăsare, fie din neglijență.

Reprezentanții Primăriei Galați au anunțat modificările și spun că acestea se vor aplica în etape, chiar dacă semnele de circulație au apărut deja pe stâlpi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.