Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Geniul comediei americane a murit, în casa sa, din cauze naturale

doliu lumanare

Carl Reiner, unul dintre principalii vectori de forţă ai comediei americane în calitate de scenarist şi de colaborator al lui Mel Brooks, dar şi de creator şi co-star al sitcomului clasic "The Dick Van Dyke Show", a murit la vârsta de 98 de ani, conform unui anunţ făcut marţi de Variety.

Reiner a murit luni noapte din cauze naturale, la reşedinţa sa din Beverly Hills, California, a anunţat Variety care o citează pe asistenta comedianului, Judy Nagy, scrie agerpres.ro.

Citește și: E război total! Silviu Mănăstire îi răspunde lui Cătălin Tolontan: Când ai combinații politice cu cei de la USR-PLUS, e suficient să îi prostești pe cei mai slabi de înger

Cariera lui Reiner s-a întins pe 7 decenii şi a acoperit teatrul, televiziunea şi filmul, dintre care regia filmului "Oh, God!", trei colaborări cu Steve Martin ("The Jerk", "Dead Men Don't Wear Plaid" şi "The Man with Two Brains"), precum şi mai recent (2001) rolul unui escroc bătrân în seria "Ocean's Eleven".

Chiar şi după ce a împlinit vârsta de 90 de ani, Reiner a rămas activ şi a continuat să joace, deşi doar cu vocea - unul dintre ultimele sale roluri a fost în documentarul "If You're Not in the Obit, Eat Breakfast" - un documentar despre oamenii care rămân activi şi după vârsta de 90 de ani.

Citește și: Cozmin Gușă îl face praf pe avocatul Gheorghe Piperea: Ipocrizia și nesimțirea din jurul scandalului Mugur Isărescu

Carl Reiner şi-a exprimat abordarea pentru actorie şi comedie în cartea autobiografică "My Anecdotal Life", spunând: "Să-i inviţi pe oameni să râdă de tine în timp ce tu râzi de tine însuţi, este un lucru bun. Poate că tu eşti păcăliciul, dar eşti păcăliciul care ţine totul sub control".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.