Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | George Nicolescu trăiește o adevărată dramă: Artistul celebru pentru șlagărul 'Eternitatea', declarații emoționante

Facebook
George Nicolescu

George Nicolescu, în vârstă de 73 de ani, cunoscut ca solist de muzică ușoară și născut cu o deficiență de vedere, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Artistul celebru a fost neglijat de către organizatorii de evenimente, iar starea sa de sănătate se înrăutățește de la o zi la alta.

Într-un interviu pentru revista Click!, George Nicolescu a împărtășit cât de grea este viața lui în prezent.

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute. Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții”, a declarat George Nicolescu, pentru Click!

George Nicolescu și soția sunt împreună de mai mult de cinci decenii. Dragostea lor a fost atât de profundă încât au decis să-și întemeieze o familie și au devenit părinți. Astfel, acum au doi copii adulți: George Daniel (48 de ani) și Luminița (43 de ani), care locuiesc în Spania de mai mulți ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.