Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | George Simion (AUR), despre miniștrii USR PLUS: 'Dăm afară acești neomarxiști! Ei sunt cu Satana, noi cu Biserica'

Facebook
George Simion AUR

George Simion, copreședinte AUR, respinge categoric ideea unei alianțe cu USR PLUS, chiar dacă în acest moment cele două formațiuni susțin împreună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Nu cred (alianță cu USR PLUS, n.r.), pentru că noi suntem mai degrabă cu Dumnezeu, iar ei cu Satana, noi suntem cu București, ei sunt cu Bruxellesul. Sunt diferențe majore ideologice și niciodată nu o să facem alianță politică cu cei de la USR.

Nu ne interesează o alianță cu ei, dar dacă ei vor să-și demită, prin votul lor, să-și dea jos miniștrii, păi să nu-i lăsăm? Haideți să-i lăsăm să-și omoare șansele politice. E treaba lor, e calculul lor politic. Noi trebuie să ducem această moțiune de cenzură la bun sfârșit.

Trebuie îndepărtați de la putere acești neomarxiști care până acum au împrumutat România într-un ritm fără precedent. Votăm alături de ei și alegerea primarilor în două tururi, dar asta nu înseamnă că suntem pe viață cu acești indivizi care nu au pic de respect pentru biserică, pentru națiune, pentru familie. Ei sunt ținuți în brațe de Bruxelles”, a declarat George Simion, la emisiunea România 9 de la TVR.

Liderul AUR nu a ratat ocazia de a-l ataca și pe președintele Iohannis, dar și de a trimite săgeți către PSD, partid despre care spune totuși că nu și-l dorește dușman.

„Va fi o lecție și pentru cel care se crede stăpânul absolut al României, domnul Klaus Iohannis, care probabil îi avea la degetul mic pe cei de la PSD. Am văzut mulți parlamentari PSD dornici să-l dea jos pe Cîțu și care trebuie să răspundă în fața propriului electoral. Nu îi dorim în niciun fel ca dușmani pe cei de la PSD, dar să facă opoziție”, a mai declarat Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.