Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO George Simion merge la consultările de la Cotroceni cu două propuneri: Pe cine vrea ministrul Educației și premier

Președintele AUR, George Simion a declarat în direct la România 9, că luni la 14.00 va merge la Cotroceni la consultări, cu două propuneri: la Ministerul Educației, 'antrenorul geniilor', profesorul Florin Colceag, iar pentru funcția de prim-ministru, raportorul ONU, Călin Georgescu.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

„Noi nu vom intra la guvernare ppentru că nu suntem pregățiți dar profesorul Florin Colceag, care a pregătit atâtea și atâtea genarații de olimpici, care poate transforma orice copil normal într-un geniu, perită să reprezinte Educația. Așa că luni la 14.00 suntem așteptați la Cotroceni și noi potem oferi atât un ministru al Educației cât și un prim-ministru, pe domnul Călin Georgescu, raportor ONU, omul care a lucrat acest proiect, 'Hrană, Apă, Energie'. Domnul Georgescu nu este membru AUR dar noi ne dorim ca la conducerea țării să ajungă oameni capabili”, a declarat George Simion.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa? .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.