Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Georgiana Lobonț și-a văzut moartea cu ochii, la Turceni, pe scenă: Doi cântăreți au fost răniți

Facebook
Georgiana Lobonț

Doi bărbați, de 21 și 46 de ani, au fost răniți, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un obiect căzut de pe scenă, din cauza vântului, în Turceni, județul Gorj, ei fiind componenți ai formației muzicale Triton. Celebra Georgiana Lobonț a povestit că a văzut moartea cu ochii, la Turceni, unde vijelia a făcut prăpăd.

Potrivit ISU Gorj, cu puțin înainte de ora 1.00 noaptea, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor calificat în orașul Turceni, unde, pe o scenă, doi bărbați au fost răniți de un obiect de pe scenă, care a căzut din cauza vântului. Ecranul amplasat în spatele scenei a căzut din cauza vântului puternic peste membrii trupei Triton, care se aflau în acel moment pe scenă, scrie mediafax.ro.

”Așa ceva nu am mai trăit niciodată. A venit vijelia și a devastat totul. Nu știu cum au ajuns oamenii acasă. Tarabele au fost spulberate de vânt.”, a povestit cântăreața Georgiana Lobonț.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj SAJ care au constatat că cei doi bărbați în vârstă de 21 și 46 de ani au suferit leziuni minore. Aceștia au fost evaluați medical la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare”, transmite, sâmbătă, ISU Gorj.

Se pare că cei doi bărbați nu au rămas internați, leziunile fiind minore.

Mai multe localități din județul Gorj, între care și orașul Turceni, s-au aflat sub cod roșu de vijelii. În Turceni a avut loc, vineri noaptea, un concert, cu ocazia zilelor orașului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.