Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gestul făcut de soția lui Joe Biden în România ar putea să fie un exemplu și pentru Carmen Iohannis

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, le-a servit mâncare, vineri seara, militarilor americani aflaţi la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Jill Biden  a vizitat vineri după-amiază Baza aeriană Mihail Kogălniceanu şi s-a întâlnit cu militari americani, cărora le-a mulţumit pentru misiunea în România, pe flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice, informează agenţia Associated Press, relatează Mediafax.

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, a sosit vineri după-amiază în România, în cadrul unui turneu de patru zile în Europa de Est pentru a vedea situaţia refugiaţilor ucraineni.

Jill Biden a vorbit cu militarii americani staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, mulţumindu-le pentru activită

După acel moment prima doamnă a ajuns la București, unde va avea întâlniri cu membri ai guvernului român, precum și cu lucrători din domeniul ajutorului umanitar. România a înregistrat cel mai mare aflux de refugiați ucraineni ca urmare a crizei, după Polonia, sute de mii de ucraineni trecând granița în țară de la începutul războiului, în urmă cu trei luni, potrivit Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Biden se va întâlni la București cu educatorii copiilor ucraineni strămutați.

Soțiile președinților SUA și România, Jill Biden și Carmen Iohannis, vor avea sâmbătă o întâlnire privată, apoi vor vizita împreună o școală din București, unde vor avea o discuție cu profesori și refugiați.

Ele vor avea o discuție cu profesori, mame ucrainene și cu reprezentanți ai autorităților române din domeniul educației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.