Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Gheorghe Flutur îl vrea pe Cîțu în fruntea PNL ca să se 'bată' cu partenerii: 'Să aibă mai mult forţă şi autoritate în negocierile din coaliţie'

flutur

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur îşi exprimă susţinerea faţă de premierul Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, el aducând ca argument faptul că PNL „are nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid, să aibă mai multă forţă şi autoritate în negocierile dintr-o coaliţie de guvernare”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, fostul ministru PD-L Gheorghe Flutur, şi-a exprimat în mod direct, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, sprijinul faţă de Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

„O să vă surprindă ce spun acum: sunt susţinătorul lui Florin Cîţu şi am multe argumente”, le-a spus Flutur liberalilor reuniţi la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, potrivit news.ro.

El a adus ca argument faptul că premierul trebuie să fie şi preşedinte de partid, pentru ca autoritatea cu care negociază în coaliţie să crească.

„Am un argument de ce Florin Cîţu. Oameni buni, suntem principalul partid în coaliţie. Avem nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid să aibă mai mult forţă şi autoritate în negocierile dintr-o coaliţie de guvernare. Ştiu ce înseamnă, am participat la aceste şedinţe”, le-a mai transmis Flutur colegilor săi din PNL Sălaj.

La 1 iulie, cu ocazia realegerii sale la şefia PNL Suceava, Gheorghe Flutur a anunţat ”susţinere totală” a liberalilor suceveni pentru Florin Cîţu la congresul din septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.