Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Golul lui Constantin Budescu din zona vestiarelor a fost lăudat de cotidianul spaniol Marca

gsp.ro
Constantin Budescu

Golul spectaculos al fotbalistului Constantin Budescu, realizat la unul dintre antrenamentele echipei Astra Giurgiu, a fost lăudat de cotidianul Marca, spaniolii rămânând uluiții de execuția românului, anunță MEDIAFAX.

"Gol uluitor reușit de românul Budescu, de la zona mixtă. Internaționalul român, de la Astra Giurgiu, a reușit o execuție sublimă de pe tunelul care duce la vestiare", a scris Marca.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Imaginile cu golul reușit de Budescu au devenit virale pe internet. Fotbalistul a pus pariu cu un membru din stafful Astrei Giurgiu că va reuși să înscrie din zona vestiarelor, lucru care s-a și întâmplat, el imprimând un efect deosebit mingii, care a intrat în poartă.

Nu a fost pentru prima dată când Budescu apelează la astfel de execuții la antrenamente. În trecut, fostul jucător de la FCSB a înscis din parcarea Stadionului Astra, din Ploiești.

Constantin Budescu (30 de ani) s-a întors la Astra Giurgiu în vara acestui an. În acest sezon din Liga 1, mijlocașul a evoluat în 13 partide, reușind șase goluri și șapte pase decisive. În trecut, el a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Dalian Yifang, FCSB și Al Shabab.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.