Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Grafferi au vandalizat galeria Vittorio Emanuele II din Milano

Elle
milano

Grafferi au escaladat şi au inscripţionat intrarea impunătoare din piatră a Galleria Vittorio Emanuele II, prestigiosul centru comercial din Milano. O înregistrare video postată online arată trei personaje îmbrăcate în negru care marchează o inscripţie verde în vârful clădirii, în timp ce turiştii privesc uimiţi, potrivit news.ro.

Poliţia locală a declarat că grupul a fost observat luni seară, în jurul orei 22.30, dar persoanele au fugit înainte ca ofiţerii să poată face o arestare.

O investigaţie este în curs de desfăşurare pentru a încerca să identifice indivizii şi să determine cum au obţinut accesul în partea superioară a faţadei, care în mod normal este interzisă.

Galeria, care datează din secolul al XIX-lea, găzduieşte magazine, restaurante şi hoteluri care ar fi putut fi folosite pentru a avea acces în partea de sus.

Tag-urile par a fi opera unor artişti graffiti. Se pare că nu există nicio legătură aparentă cu grupurile politice şi protestatarii ecologişti care au vizat muzee şi comori arhitecturale italiene în ultimele luni.

Acţiunea a atras furia vicepremierului Matteo Salvini, care a declarat că autorii ar trebui să primească „o lecţie pe care nu o vor uita niciodată”, cu pedepse cu închisoarea, amenzi sau muncă în folosul comunităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.