Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Grimus a lansat single-ul 'Apatrizi'

grimus
grimus apatrizi

Formaţia clujeană Grimus a lansat un nou single - "Apatrizi", cu un videoclip despre revedere şi vibraţia inegalabilă a concertelor live, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Cu noua piesă, Grimus anunţă viitorul lor album de studio, care va conţine piese în limba română şi va fi lansat în toamna acestui an.

Videoclipul piesei conţine şi secvenţe cu trupele prietene - byron, The Mono Jacks, Rockabella, Travka, Luna Amară, Robin and the Blackstabbers, E.M.I.L., Touluse Lautrec şi Pihnoles - ca o reamintire despre cât de plină de sens e întâlnirea cu publicul, se arată în comunicat.

"Ne-am gândit în primul rând la concerte ca fiind patria comună a trupelor şi a publicului deopotrivă. Atât noi cât şi fanii noştri am fost apatrizi în ultima vreme din acest punct de vedere. În acelaşi timp, apatrizi au fost în ultimul an organizatorii de festivaluri, tehnicienii de scenă, sunetişti, luminişti, proiecţionişti, oamenii care promovează muzica şi reviewerii de concerte şi evenimente, dar şi multe alte domenii şi categorii de artişti. De aceea am considerat că e potrivit să începem promovarea albumului nou cu această piesă, pe care o dedicăm tuturor acestor oameni cu care am împărtăşit sentimentul de anduranţă", a afirmat Vali Rauca de la Grimus.

Piesa "Apatrizi" a fost înregistrată în studioul UNDA Recording, inginer de sunet fiind Dan Georgescu, inginer asistent - Nik Mard. Mixul şi masterul au fost realizate de Dan Georgescu. Montajul videoclipului a fost realizat de Vladimir Ivanov.

Grimus îi are în componenţă pe Bogdan Mezofi - voce, Vali Rauca - voce, chitară, Cristian Csapo - chitară, voce, Titus Vădan - bass, Lehel Kiss - clape, Turi Gabor-Peter - tobe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.