Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Guvernul SUA a publicat o nouă înregistrare care prezintă OZN-uri

Captura YT
OZN SUA

Guvernul SUA a dat publicității o nouă serie de înregistrări care prezintă obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) captate din diferite părți ale lumii.

Biroul de Rezolvare a Anomalii în Toate Domeniile (AARO) din cadrul Pentagonului a făcut publice înregistrările și a declarat că nu au găsit dovezi care să susțină că orice investigație asupra obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri), cunoscute și sub numele de fenomene anomale neidentificate (UAP-uri), a confirmat prezența tehnologiei extraterestre, conform Playtech.

„Toate eforturile investigaționale, la toate nivelurile de clasificare, au concluzionat că majoritatea observațiilor erau rezultatul identificării greșite a unor obiecte și fenomene obișnuite”, au declarat reprezentanții AARO.

În ciuda acestui fapt, printre înregistrările lansate se află videoclipuri care prezintă fenomene pe care AARO nu le poate explica complet. Unul dintre aceste cazuri implică înregistrări realizate de echipajele Marinei SUA la bordul avioanelor F/A-18. În alt incident petrecut în Orientul Mijlociu, au reușit să excludă comportamentul anormal al obiectului neidentificat, dar nu au putut identifica cu exactitate natura acestuia.

Desigur, câteva dintre aceste incidente au fost destul de explicabile după ce au fost analizate datele zborurilor comerciale.

„Un senzor video infraroșu orientat în față, al MQ-9, a înregistrat aceste înregistrări în Asia de Sud în timp ce filma un alt MQ-9”, a scris AARO pe site-ul lor despre unul dintre OZN-urile înregistrate, împreună cu alte cazuri pe care au reușit să le explice.

„După analiza completă a videoclipului în mișcare, inclusiv utilizarea unor înregistrări suplimentare cu o lungime focală mai mare și analiza datelor de zbor comerciale din regiune, AARO concluzionează că obiectul este probabil un avion comercial, iar efectul de cavitație din spate este un artefact al senzorului rezultat din compresia video”.

De asemenea, pe frontul de luptă din Ucraina, trupele ucrainene au surprins o înregistrare video cu un obiect zburător neidentificat (OZN), complet silențios și cu forma unui disc, generând numeroase întrebări printre soldații Batalionului 406 al Ucrainei. „Ce naiba e asta? De ce nu se mișcă?”, se aud bărbații dezbatând, în timp ce observă prezența calmă și misterioasă a OZN-ului plutind deasupra zonei lor de război.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.