Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Guvernul vine cu primele constatări după incendiul din București

incendiu prosper

Putătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a afirmat, marţi, că incendiul de la centrul comercial din Bucureşti este în curs de localizare şi nu sunt anunţate victime. Directorul general al Autorităţii Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a afirmat că viteza vântului este în diminuare.

„Potrivit datelor din tren (...) incendiul este în curs de localizare”, a declarat, marţi, Dan Cărbunaru, într-o conferinţă de presă, relatează News.ro.

Sursa citată a precizat că au fost emise alerte pentru locuitorii din zonă, astfel încât să fie protejaţi.

”Vestea bune este că nu sunt raportate victime, salvatorii sunt în plină acţiune, iar incendiul este deja localizat”, a mai afirmat Cărbunaru.

Vezi și: VIDEO - Pompierii, recomandare de ultimă oră după incendiul din Capitală: 'Solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă'

Directorul general al Autorităţii Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a afirmat că viteza vântului este în diminuare, de la 40-45 de km/h la 20-25 de km/h, ceea ce va face ca norul de fum provenit de la incendiu să se disperseze şi să se îndrepte spre sud-vest. "Aceasta însemând posibilitatea ca, mai ales că incendiul a fost localizat, să nu avem o extindere în următoarele ore şi luând în considerare şi conexiunea cu condiţiile meteorologice care ar fi putut să favorizeze", a declarat directorul ANM.

Vezi și: Raed Arafat, despre incendiul puternic din Sectorul 5: Există un risc de prăbușire a centrului comercial (video)

Reprezentanţii ISU au transmis că, în acest moment intervin 27 autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 descarcerare şi 8 ambulante.

IMAGINI de la incendiu sunt aici și aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.