Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Hackerii ucraineni au atacat televiziunea din Crimeea: Mesajul lui Zelenski, urmărit de cetățenii ruși

stirileprotv.ro
ucraina crimeea

Activiști cibernetici ucraineni au piratat televiziunea din Crimeea. În locul propagandei obișnuite despre războiul din Ucraina, rușii au urmărit discursul lui Volodimir Zelenski, notează agenția ucrainenă Unian, citând contul de Twitter InfoViiyska.

Unul dintre mesajele video de seară ale președintelui ucrainean a fost folosit ca șablon, în care acesta le-a reamintit oficialilor ruși că nu vor avea pace pe teritoriul Crimeii.

„Fiecare dintre oficialii ruși care au confiscat prețiosul teren din Crimeea să își amintească faptul că pe acest teren nu vor avea pace”, a subliniat Zelenski.

De asemenea, cetățenilor ruși le-a fost prezentat un videoclip patriotic ucrainean cu melodia "Ucraina ești tu" a Tinei Karol.

SUA au permis forțelor armate ucrainene să lovească Crimeea cu arme occidentale

SUA au permis armatei ucrainene să folosească arme occidentale pentru a lovi Crimeea, dacă Kievul consideră necesar, scrie Politico. Casa Albă a reamintit că Crimeea este teritoriu ucrainean.

În seara zilei de 18 august, în Crimeea au răsunat explozii la cea mai mare bază aeriană a ocupanților ruși, Belbek , situată în partea de nord-vest a Sevastopolului.

Explozii au fost auzite și în peninsula ocupată temporar în orașul Kerch în seara zilei de 18 august .

Biroul președintelui a subliniat că luna august "fierbinte" din Crimeea arată că peninsula este doar ucraineană. În același timp, secretarul Consiliului Național de Securitate, Oleksei Danilov, a dat asigurări că pe ordinea de zi se află demilitarizarea pas cu pas a peninsulei, cu de-ocuparea ulterioară a acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.