Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO HALUCINANT Florin Cîțu nu a reușit cu medicii, dar vrea să îi OBLIGE pe profesori să se vaccineze: E important să avem tot personalul din sistem vaccinat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a afirmat miercuri că este important ca tot personalul din sistemul de învăţământ să fie vaccinat anti-COVID-19. Asta, deși nici măcar în sistemul medical nu s-au vaccinat decât în procent de sub 70% toți medicii și asistentele medicale.

El a fost întrebat cu privire la declaraţia ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, care ar vrea ca, după jumătatea lunii mai, toţi elevii să poată reveni fizic la şcoală, precizând că, după o analiză, speră să poată face această propunere oficial.

"Nu am discutat cu domnul ministru care sunt condiţiile, dar acolo e discuţia între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei. Dar eu cred că e important să avem tot personalul din sistemul de învăţământ vaccinat, ca să reducem riscul de răspândire a virusului şi după aceea putem să discutăm", a declarat premierul într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Citește și: VIDEO Frate, frate, dar vaccinul e pe bani: Le vindem fraților de peste Prut vaccin AstraZeneca, pe care noi nu îl folosim

Şeful Executivului a anunţat că va participa la debutul maratonului de vaccinare din Bucureşti.

"Da, şi nu numai acolo. Voi fi la mai multe centre de vaccinare. Voi merge şi la companii care vor avea centre de vaccinare. Voi fi în perioada următoare la mai multe centre, pentru a ajuta campania. Dacă se putea, m-aş mai vaccina din nou, dar se pare că nu se poate", a spus premierul.

Citește și: UNDĂ VERDE pentru vaccinare fără programare, în weekend - Florin Cîțu: M-aș vaccina din nou dacă s-ar putea .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.