Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Și bătut, și fără bani: un taximetrist nu a vrut să fie plătit pentru o cursă, dar tot a fost snopit în bătaie

Jandarmii din Oradea l-au prins pe agresorul unui taximetrist. Acesta l-a lovit pe șofer în față și a dat cu piciorul în mașină după ce i s-a spus că nu trebuie să plătească pentru cursa efectuată. Agresorul s-a simțit jignit și acum trebuie să dea explicații polițiștilor, relatează Mediafax.

Potrivit jandarmilor, scandalul s-a produs într-un cartier din orașul Oradea. Deoarece se grăbea, taximetristul le-a spus clienților săi că nu le cere bani pentru cursa efectuată. Un tânăr s-a simțit jignit și a reacționat violent.

Citește și: FOTO-VIDEO Poliția a și început raziile: acțiuni preventive în plină noapte

„Colegii noștri au fost solicitați pentru a îl prinde pe agresorul unui taximetrist din Oradea. Acesta a dus un cuplu la destinația cerută, doar că la capătul călătoriei, cei doi i-au spus șoferului că nu au cu ce să plătească și l-au rugat să îi aștepte până când se duc să ia bani. Șoferul le-a spus că se grăbește și că pe această cale îi roagă să considere cursa ca fiind din partea casei. Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a simțit jignit și a lovit portiera cu piciorul. Îngrijorat, taximetristul a solicitat ajutorul colegilor săi, dintre care unul a solicitat la rândul său ajutorul colegilor noștri. Între timp, șoferul a fost lovit în zona feței, fiind rănit”, au anunțat jandarmii pe Facebook.

Agresorul a fost preluat de polițiști și ar putea fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.