Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Igor Dodon a votat: 'Am văzut că votează activ şi concetăţenii noştri din diaspora. Să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova'

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, a afirmat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că cetăţenii participă activ la acest scrutin pentru că au înţeles cât de mult contează voturile lor. Peste 23% dintre alegătorii înscrişi n registrul electoral au votat deja. ”Vă îndemn să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova”, a transmis Dodon.

Până la ora actuală au votat pentru alegerile parţiale parlamentare din Republica Moldova peste 23% dintre alegători, respective peste 677.000 de persoane.

Citește și: VIDEO Maia Sandu, după ce a votat: 'Trebuie să fim atenţi cui încredinţăm banii ţării. Cetăţenii se pot elibera de hoţi'

”Am văzut că este o prezenţă mai bună pe interiorul ţării, am văzut că votează activ şi concetăţenii noştri din diaspora, la nivelul turului doi de anul trecut. Am văzut că votează activ şi cei din stânga Nistrului. Eu cred că cetăţenii din Republica Moldova conştientizează cât de mult contează voturile de astăzi, de aceea participă active.

Este o zi importantă, nu doar din considerentul că alegem Parlamentul Republicii Moldova. De votul de astăzi contează cine va fi la guvernare în următoarea perioadă. Va fi o guvernare responsabilă, profesionistă, care se gândeşte la ţară, sau va fi o guvernare care va da ţara pe mâini străine. (...) În cei 30 de ani de independenţă, aproape două treimi din această perioadă au fost la guvernare partidele de dreapta. Partidele de dreapta au avut majoritate parlamentară şi nu ştiu cu ce s-a soldat acest lucru, şi în anii '90, şi din 2009 încoace.”, a declarat Igor Dodon, duminică, la ieşirea de la urna.

Liderul Partidului Socialiştilor, formaţiune care participă la alegeri într-un bloc electoral alături de Partidul Comuniştilor, a apreciat că este o zi importantă pentru Republica Moldova.

Citește și: Care este miza alegerilor din Republica Moldova (analist)

”Vă îndemn să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova”, a mai declarant Dodon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.