Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Imagini REVOLTĂTOARE: Mai mulți bărbați aruncă în zăpadă patru pui de urs

O asociație pentru protecția animalelor a publicat pe Facebook imagini cu mai mulți bărbați care au scos dintr-un bârlog patru pui de urs pe care i-au aruncat în zăpadă. Reprezentanții organizației susțin că filmarea a fost făcută în județul Neamț, unde ar lucra unul din bărbați.

„Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă! Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali - ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au”, au scris reprezentanții asociației Casa lui Patrocle - Animal Rescue, arată MEDIAFAX.

Aceștia precizează că nu se știe ce s-a întâmplat cu puii de urs, dar că cel care a filmat lucrează în județul Neamț, unde ar fi fost făcută și înregistrarea.

„Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este făcută cu siguranță în Neamț. Bănuim că azi (joi-n.r.)”, au mai scris reprezentanții asociației pe rețeaua de socializare. Aceștia au precizat că datele vor fi puse la dispoziția autorităților.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Postarea a atras sute de comentarii din partea iubitorilor de animale.

„Trebuie anunțate autoritățile neapărat, sunt toate șansele să nu îi mai primească ursoaica”, a scris un utilizator. „Voi nu puteți fi oameni..Cum să izbești așa niște puiuți de urs?”, a scris un altul.

Filmarea poate fi văzută AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.