Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Imagini șocante în Teleorman, după tragedia de la Craiova: Adolescent care se plimba cu o fată, înjunghiat de doi tineri

politia nu treceti

Imagini șocante în Teleorman, după tragedia de la Craiova Adolescent care se plimba cu o fată, înjunghiat de doi tineri

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de doi tineri cu vârste de 14, respectiv 16 ani, pe o stradă din Turnu Măgurele. Incidentul s-a produs în timp ce băiatul se plimba cu o fată, cei doi fiind oprişi de către cei doi agresori. Băiatul de 17 ani este la Spitalul Grigore Alexandrescu, medicii constatând că nu a fost nevoie să intervină chirurgical în urma agresiunii.

Incidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, informează Poliţia judeţeană Teleorman

„La data de 28 iunie a. c., orele 04.19, Poliţia Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, o persoană ar fi fost agresată. În baza sesizării, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, un tânăr de 17 ani împreună cu o fată, în timp ce se deplasau pe o stradă din Municipiul Turnu Măgurele, au fost opriţi de două persoane, de 14 respectiv 16 ani, iar în urma unei altercaţii spontane, acesta a fost lovit şi agresat, provocându-i leziuni”, se arată într-un comunicat remis, joi, la solicitarea News.ro.

Adolescentul agresat s-a prezentat la spitalul din municipiul Turnu Măgurele, de unde a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, a declarat pentru News.ro că băiatul a suferit un pneumotorax, însă nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală. El este internat în secţia de chirurgie, starea sa fiind stabilă.

Conform Poliţiei, cei doi agresori, de 14, respectiv 16 ani au fost identificaţi iar poliţiştii fac demersuri pentru prinderea lor.În urma incidentului a fost deschis dosar penal vizând infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

În urmă cu două zile, un incident similar produs la Grădina Botanică din Craiova s-a soldat cu moartea unei adolescente de 14 ani şi cu rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani, autor fiind un adolescent de 17 ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.