Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini spectaculoase: Cum arată acum Stadionul Steaua, cu cinci luni înainte de Euro 2020

stadion steaua

O înregistrare video realizată cu drona arată stadiul lucrărilor la Stadionul Steaua, din Bulevardul Ghencea. Stadionul trebuie să fie gata înainte de începerea Euro 2020 (din 12 iunie), urmând să fie folosit ca bază de antrenament.

În imagini se poate observa că tribunele sunt aproape finalizate, în prezent realizându-se lucrări la acoperişuri şi la căile de acces.

Arena Naţională este destinată să găzduiască patru meciuri în cadrul Euro-2020, la 14, 18 şi 22 iunie 2020, în Grupa C şi pe 29 iunie 2020 pentru optimile de finală. A 16-a ediție a Campionatului European de Fotbalse va desfășura în 12 orașe, printre care și Bucureștiul. Competiția va avea loc în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Stadionul Steaua urmează să aibă o capacitate de 31.254 de locuri. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 64.5 milioane de euro cu TVA. Suprafața de joc va avea o lungime de 105 metri și o lățime de 68 metri, va fi prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă.

Stadionul va mai avea spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare), restaurant, muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, spații VIP (loje și parcare), sală de forță și de recuperare, punct medical de prim ajutor, zona de presă si sky-box-ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA, sală de conferințe, vestiare pentru sportivi, magazine dedicate publicului, spații tehnice și pentru birouri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.