Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Imagini uluitoare! Superstarul lui Al-Ittihad a fost biciuit de un fan

Captura Twitter
fan bici

Scene bizare au avut loc la finalul finalei Supercupei Arabiei Saudite. Atacantul echipei Al-Ittihad, Abderrazak Hamdallah, a fost filmat fiind biciuit de un fan din tribune. Imagini video îl arată pe suporter lovindu-l cu biciul, după ce Al-Ittihad a pierdut finala cu Al-Hilal.

Al-Hilal a câștigat trofeul, în condițiile în care liderul din Saudi Pro League a obținut o victorie confortabilă cu 4-1, joi seara. Performanța celor de la Al-Ittihad, care au avut în rândurile lor jucători precum Karim Benzema și N'Golo Kante, nu a fost pe placul celor din public., conform News.ro.

Atacantul marocan Abderrazak Hamdallah a dus greul acestei frustrări, în momentul în care a mers înspre tunelul de acces. El a fost implicat într-o altercație cu un spectator care a scos un bici și a îndreptat două lovituri spre jucătorul lui Al-Ittihad.

Jucătorii și oficialii au intervenit, încercând să-l înlăture pe Hamdallah de zona cu probleme, în timp ce suporterul a fost escortat de pe scaunul său de către stewarzi.

Fosta extremă a Barcelonei, Malcom, a marcat de două ori pentru Al-Hilal și a savurat gloria Supercupei sub privirile brazilianului Neymar, accidentat, printre cei care au urmărit meciul din public. Echipa lui Jorge Jesus păstrează șanse de a obține o cvadruplă victorie în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.