Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Imagini virale cu Clotilde Armand, îmbrăcată în pompier, la incendiul din 'zona VIP': 'S-a dus să facă poze la bogați! Atât!'

Radu Pop
clotilde pompier

Dana Budeanu scrie pe pagina sa personală de Facebook despre faptul că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a mers la locul incendiului care a mistuit un bloc din 'cartierul bogaților' doar ca să facă poze.

În plus, susține aceasta, primărița s-a îmbrăcat în pompier înainte de a surprinde focul care a distrus mai multe apartamente de la ultimul etaj al imobilului.

"CLOTI S A IMBRACAT IN POMPIER SI S A DUS SA FACA POZE LA BOGATI PÃ NORDULUI, UNDE ARDE UN PENTHOUSE DIN LEMN! ATAT!", a scris Dana Budeanu în postare.

Un incendiu violent a izbucnit marți seara la un imobil de pe Șoseaua Nordului din București. Acoperișul unui apartament de tip penthouse din București a luat foc. Incendiul s-a extins pe o suprafață de cel puțin 80 de metri pătrați. Potrivit primelor informații, nu sunt victime dar există riscul ca flăcările să se extindă la clădirile din jur. La fața locului intervin opt autospeciale de stingere și trei autoscări. Forțele de intervenție ar putea fi suplimentate în funcție de evoluția incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.