Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Încă o vedetă, una care critică vehement credincioșii, s-a infectat cu SARS-COV-2

Virusul SARS-COV-2 cu noua sa tulpină, Omicron, pare să nu aleagă victimele! Dintre personalitățile vieții publice recent infectate este și controversatul Gojira, realizator de emisiuni radio, cu apariții și în diferite producții televizate.

Gojira, unul dintre criticii fervenți ai credincioșilor și clericilor, precum și un militant activ pentru drepturile homosexualilor și predarea educației sexuale în școli, a anunțat că ”a luat COVID” și că ia o pauză de o săptămână. Notoriu pentru pozițiile sale anti-clericale, Gojira a fost dat afară și de la radioul la care a lucrat până la începutul anului.

UPDATE

Gojira a făcut câteva precizări pentru STIRIPESURSE.RO: ”Cea mai deranjanta parte a articolului este chiar finalul. Nu am fost “dat afara” de Radio Guerrilla, ci am plecat de buna voie de acolo si-n termeni cat se poate de amiabili pentru a ma dedica exclusiv altor proiecte, chestiune care se poate verifica foarte usor cu management-ul radioului. Sub nicio forma convingerile mele personale nu au legatura cu plecarea mea de acolo. De asemenea, daca ati fi urmarit cu atentie podcast-urile pe care le-ati “citat” , am declarat ferm ca am convingeri crestin-ortodoxe, dar ca purtarea unor clerici (subliniez UNOR) nu fac cinste bisericii ortodoxe din Romania. Va rog, in spiritul deontologiei, sa modificati cele declarate despre mine, nu inainte de-a verifica veridicitatea faptelor declarate de mine mai sus. Cu respect!”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.