Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Incendiu grav în New York: Cel puțin 19 morți dintre care 9 copii, plus 60 de răniți, anunță primarul

Ny1
incendiu, New York, Harlem

UPDATE - Cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa duminică şi aproximativ 60 au fost rănite în incendiul unui imobil în cartierul Bronx din New York, a anunţat la faţa locului noul primar al metropolei americane, Eric Adams, citat de AFP. "Va fi unul dintre cele mai grave incendii din istoria noastră. Ştim că avem 19 persoane decedate, precum şi câteva în stare critică şi peste 63 de persoane rănite", a declarat Eric Adams în direct la posturile de televiziune. Printre morți se află și 9 copii.

Comisarul departamentului de pompieri Daniel Nigro a declarat că au găsit victime "la fiecare etaj" al clădirii de 19 etaje, descriind incendiul ca fiind "fără precedent". Incendiul de duminică a izbucnit la etajul doi sau al treilea. Fumul s-a extins apoi la fiecare etaj. S-au găsit victime la fiecare etaj în casa scărilor şi au fost scoase în stop cardiac şi respirator.

Știrea inițială:

Şaizeci şi trei de persoane au fost rănite, 31 fiind în stare gravă, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din cartierul Bronx, din New York, anunţă presa americană.

Conform New York Times, incendiul a izbucnit într-un apartament duplex de la etajele doi şi trei şi deşi focul nu s-a extins, a fost fum în întreaga clădire. 200 de pompieri au fost chemaţi să intervină.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.