Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Incendiu la rezervoarele cu reziduuri de păcură de pe platforma fostei uzine Tileagd

isu mures
incendiu pompieri

Cinci rezervoare cu reziduuri de păcură aflate pe amplasamentul fostei uzine din localitatea bihoreană Tileagd au fost cuprinse de flăcări, duminică după amiază, focul extinzându-se şi la un teren acoperit cu vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ trei hectare. Focarele de incendiu au fost stinse în aproximativ o jumătate de oră, conform news.ro.

Potrivit ISU Bihor, incendiul a fost anunţat în jurul orei 12.30, de către o persoană care a sunat la 112 pentru a sesiza cu privire la producerea unui incendiu pe raza localităţii Tileagd, apelantul precizând faptul că vedea de la depărtare fum negru şi dens degajându-se din zona unei uzine dezafectate, unde se tratau traversele de cale ferată.

„Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, din care două de stingere şi unul de prim ajutor calificat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, fiind totodată alertat şi SVSU Tileagd. La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau la cinci rezervoare cu reziduuri de păcură, cel mai probabil, acestea propagându-se, prin gurile de vizitare ale rezervoarelor, de la un incendiu de vegetaţie uscată, care cuprinsese o zonă de circa trei hectare”, informează ISU Bihor.

Forţele de intervenţie au acţionat cu trei autospeciale de stingere şi un container tip Abroll, reuşind să localizeze şi să lichideze focarele de incendiu în aproximativ 30 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.