Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incendiu la un cămin de nefamiliști: o femeie a murit, iar un adolescent a fost rănit

M. C.
Ultima Ora breaking news

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a murit, iar un adolescent de 16 ani a fost intoxicat cu fum şi are câteva arsuri la braţul stâng, în urma unui incendiu izbucnit duminică, la etajul al treilea al unui cămin de nefamilişti din municipiul Hunedoara, informează NEWS.RO.

„Pompierii Detaşamentului Hunedoara au intervenit în această după amiază, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autospeciala de lucru la înălţime, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră situată la etajul 3 al unui cămin de nefamilişti, din municipiul Hunedoara. În sprijinul pompierilor a acţionat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul şi materiale textie, cu mari degajari de fum”, a transmis ISU Hunedoara, duminică.

Şase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat

”În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicaţii cu monoxid de carbon şi arsuri pe braţul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată”, a mai precizat ISU Hunedoana. Incendiul a fost lichidat, iar acum pompierii încearcă să afle de la ce a pornit focul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.