Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Incendiu major la periferia Piteștiului / Populația a primit mesaj RO-Alert

YouTube
incendiu

Echipajele ISU din județul Argeș s-au deplasat de urgență, joi seară, la un incendiu de amploare care a izbucnit în zona centrului comercial Metro de lângă Pitești. Din primele informații, au fost cerute forțe suplimentare din alte județe, iar echipele ISU sunt însoțite și de ambulanțe SMURD. In acest moment, zonele Pitești (Prundu) și Bradu Auchan, precum și respectiva porțiune de final din A1, sunt acoperite de fum negru.

Incendiul se manifestă într-o zonă industrială, unde nu sunt locuinţe, ci doar sedii de firme şi spaţii comerciale. Flăcările s-au extins pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi, la o hală în care sunt depozitaţi solvenţi. Potrivit ISU Argeş, nu au fost anunţate victime.

Un mesaj RO-ALERT a fost emis în urmă cu puține minute către piteșteni: „INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe pericolase – zona drumul 23- Metro. Ocoliți/evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Luați măsuri de autoprotecție. Inchideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire și opriți funcționarea instalaților de ventilație sau climatizare”.

La locul incendiului au fost trimise 15 autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autoscară care permite intervenţia la înălţime, ambulanţe SMURD, dar şi laboratorul mobil CBRN care detectează riscuri chimice, biologice, radiologice şi nucleare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.