Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Incendiu puternic la un restaurant din Galați. Locația aparține unui controversat om de afaceri

incendiu craiova

Un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un restaurant din județul Galați, iar flăcările s-au extins la o casă învecinată.

Potrivit ISU Galați, incendiul a izbucnit la un restaurant din localitatea Vânători.

Nu au fost înregistrate victime, dar flăcările s-au extins la o casă din apropiere.

ISU Galați intervine cu patru autospeciale de stins incendii, o autoscară, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Restaurantul aparține lui Gheorghiţă Suvejanu, acuzat de procurori de proxenetism, cămătărie şi şantaj, notează Adevărul.ro.

Poliţiştii au stabilit, în 2021, că patronul unui cunoscut han vânătoresc din Galaţi, Gheorghiţă Suvejanu, a obţinut sute de mii de euro din prostituţie, împrumuta bani cu dobândă cămătărească şi apela apoi la ameninţări şi şantaj ca să îi recupereze. Procurorii l-au trimis în judecată pentru comiterea a şase infracţiuni: proxenetism, camătă, şantaj, evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Instanţa a confirmat pe 21 octombrie legalitatea sesizării cu rechizitoriul, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Anchetatorii susţin că afaceristul ar fi determinat două femei să se prostitueze, facilitându-le oferirea de servicii sexuale pe bani în diferite ţări europene. Suvejanu ar fi obţinut astfel aproape 300.000 de euro timp de aproape şapte ani. Banii îi erau remişi fie direct, de cele două prostituate, fie prin intermediari care îi aduceau banii din străinătate, fie prin servicii de transferuri rapide.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.